Olli Kohonen
vasemmisto.fi -sivustolle
vasemmisto logo
12.06.2021

Oikeus hyvään elämään kuuluu kaikille myös Oulussa

Kuntavaalikampanjat on nyt vedetty loppuun asti. Mutta on tässä ollut jotain muutakin ilmoilla. Ainutlaatuiset jalkapallon EM-kisat ovat alkaneet. Suomi pysähtyi seuraamaan miesten jalkapallon ensimmäistä arvokisaottelua tänä iltana ja kuinka dramaattinen kokemus se olikaan. Tanskan Christian Eriksenin sairaskohtaus keskeytti ottelun. Kaikkien ajatukset olivat ja ovat edelleen luonnollisesti hänen luonaan. Jalkapallo on…

Kuntavaalikampanjat on nyt vedetty loppuun asti. Mutta on tässä ollut jotain muutakin ilmoilla. Ainutlaatuiset jalkapallon EM-kisat ovat alkaneet.

Suomi pysähtyi seuraamaan miesten jalkapallon ensimmäistä arvokisaottelua tänä iltana ja kuinka dramaattinen kokemus se olikaan. Tanskan Christian Eriksenin sairaskohtaus keskeytti ottelun. Kaikkien ajatukset olivat ja ovat edelleen luonnollisesti hänen luonaan. Jalkapallo on täysin toissijainen asia ihmiselämään verrattuna. Ottelua kuitenkin saatettiin jatkaa ja lopulta Suomi otti 0-1 voiton, vaikka Tanskalla oli 22 maalintekopaikkaa ja Suomella 1.

Loistavaa, hämmentävää, upeaa! Perheen ja poliittisen toiminnan jalkapallo on kolmas suuri rakkauteni.
Olen tehnyt erittäin vahvasti töitä sen eteen, että pääsisin tulevalle valtuustokaudelle Vasemmistoliiton valtuustoryhmään varsinaiseksi valtuutetuksi.

Haluan olla mukana tekemässä Oulusta oikeudenmukaisempaa paikkaa, koska oikeus hyvään elämään kuuluu kaikille myös täällä.

Ouluun tarvitaan paremmat mielenterveyspalvelut ja toimivat koulutusmahdollisuudet. Täällä on myös torjuttava ilmastonmuutosta ja kiinnitettävä huomiota entistä enemmän kaupungin toimintaan työnantajana. Oulun on oltava hyvä lapsille, nuorille ja ikäihmisille.

Oulun on oltava iloinen ja myönteinen paikka, jossa viihdytään. Tänne tarvitaankin elävää ja myönteistä kulttuuria, jota tulee entistä enemmän kaupunkiimme sen ollessa Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2026.

Äänestämällä Vasemmistoliittoa Oulussa sunnuntaina 13.6. voit osaltasi varmistaa sitä, että oikeus hyvään elämään kuuluu kaupungissamme kaikille. Minä olen ehdolla numerolla 139.

Takaisin etusivulle

Uusimmat blogikirjoitukset

19.11.2021

Terveydenhuollon resursseja ei tule tuhlata ylihoitamiseen

15.11.2021

Uudesta hyvinvointialueesta esimerkillinen työnantaja

13.11.2021

Hyviä uutisia hyvinvointilautakunnasta!