Olli Kohonen
vasemmisto.fi -sivustolle
vasemmisto logo
05.04.2023

Kiitos 933 kertaa!

Tarkastuslaskennan jälkeen luottamus 933 ihmiseltä Oulun vaalipiirissä. Kiitokset kaikille äänestäjille vielä. Tällä kertaa meni näin.

Enemmän kuin oma äänisaalis minua potuttaa vielä enemmän Vasemmistoliiton vaalitappio. Sen suhteen aion vielä kirjoittaa hieman tarkempaa analyysia, jahka lepoon ja perheen kanssa vietettyyn aikaan tarkoitettu pääsiäinen on ohitse.
Elämä ja politiikka ei lopu, kunta- ja aluepolitiikka tarjoavat kokoustettavaa kyllä. Eilen tiistaina kokoontui aluehallitus, jonka pöydän ympärillä olen aluevaltuuston varapuheenjohtajana. Tänään viimeksi oli tarjolla hyvää infoa Oulun Infran tilanteesta, jonka yllä on ulkoistuksen varjo.
Se olisi mielestäni varsin vastuuton teko, koska nykymalli jossa oma tuotanto yhdessä erityisesti paikallisten yritysten kanssa on joustava muoto, joka takaa huoltovarmuuden, nopeuden ja palveluiden saatavuuden.
Vääntö jatkuu Oulun Infrankin osalta.

Takaisin etusivulle

Uusimmat blogikirjoitukset

14.02.2024

Valtuustoaloite: Ouluun Porin mallin mukaiset ”Maksa mitä haluat” -päivät kulttuuri- ja liikuntapalveluihin

19.01.2024

Li Andersson Suomen presidentiksi

09.12.2023

Myös hyvinvointialueiden tulevaisuudelle on vaihtoehtoja